2012.03.26.
17:23

Írta: piratezsite

Az oldal politikájáról. 1. kifejtőrész- Magánélet védelme

Kedves olvasók, kalózok!

Ebben a részben kifejtem, hogy miért is fontos a magánélet védelme. A magánélet ugyebár sok dolgot jelenthet, ha letöltesz egy filmet akkor azt valószínűleg nem akarod mások orrára kötni, hogy te letöltötted. De ha más letölt és ezzel magyarázzák a lenyomozást... hmmm ugye az már nem tetszene senkinek sem ha a privát üzeneteit olvasnák el rendőrök, internetszolgáltatók stb. emberek.

Vagy pedig, tegyük fel hogy egy videót osztasz meg barátaiddal, családtagjaiddal, ismerőseiddel... Bele-bele néznek a privát, nem listázott videóba nehogy jogvédett anyag legyen benne... De mi van ha az a videó csak a barátnődnek szólt, a zene egy szerelmes zene... leszedted a netről viszont az írást privátan csakis neki szántad... örülsz hogy elolvassa a cenzor a videót?

Kopimi_k.png

Letöltesz egy filmet, mert nincsen rá pénzed... te adnál érte x Ft-t de támogatásra nincs lehetőség csak arra a pénzre amit ők leírnak... Hát persze hogy nem küzdesz a támogatási lehetőségért... Megnézed a filmet, és ez is magánügy hogy mit nézel meg, és mennyit fizettél volna, esetleg semmit?!

Megoldás az lenne, hogy nem a pornóoldalakra, letöltésekre hivatkoznának, és a milliárdos filmgyárak nem sírnának, hanem engednének! Többen vennék meg a filmeket, esetleg ha lehetne "csak" támogatni, többen támogatnák őket!

Beküldte: AnonEmo
A cikket szabadon másolhatod, átírhatod stb.

Szólj hozzá!

Címkék: magánélet védelme

A bejegyzés trackback címe:

https://piratezsite.blog.hu/api/trackback/id/tr714341160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása