2012.03.30.
15:00

Írta: piratezsite

Egy videó elemzése...

Kedves olvasók, kalózok!

Hogy mi is baj a hamisítás elleniek mondataival?

Egy törvény sosem szimbolikus... Minek írják akkor alá??? felesleges lenne...

Aki a videó alatt beszél, azt mondta, hogy itt nálunk is foglaltak le illegális fájlokat tartalmazó szervereket... Persze nem vizsgáltam át azokat a szervereket, de egy torrent oldalon a tudásom szerint nincs a szerveren csak .torrent fájl... Akkor most ez a lefoglalás kérdés hogyan van??

Aztán... Az otthoni célra való letöltést miért akarják büntetni? Semmi közük hozzá hogy egy ember mikor, hogy mit tölt le...

Valóságban az internetezők úgy 60-70%-a minimum 1x töltött le már "védett" tartalmat, vagyis egy pár millió esetleg milliárd embert be lehetne zárni a börtönbe... A nagy cégek így is milliárdokat keresnek sokszor dollárszámba véve egy-egy filmből, programból... Ha az akinek nincs rá pénze nem veszi meg, de használja még senki se halna éhen.

De most úgy látszott egy ideig, hogy mégse lesz ACTA, hát... lenyugtatták a tiltakozást, a tiltakozókat és újra kezdték a "bulit".

Persze mindenkinek lehet saját véleménye, de ezt a "szerződést" titokba tárgyalták, alig van jogunk beleszólni a dolgokba és erőltetik... Ez több mint nem becsületes ...

És a végére egy kis poénkodás: :)

Beküldte: AnonEmo
A cikket szabadon másolhatod, átírhatod stb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piratezsite.blog.hu/api/trackback/id/tr794349180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása