2012.04.14.
16:15

Írta: piratezsite

Androidos óra a Sony-tól

Kedves olvasók, kalózok, androidosok, órakedvelők!

A Sony androiddal működő okosórákat dobott a piacra. Az órákon facebook, twitter és más szolgáltatások vehetőek igénybe.

Az órák a funkciók többségét azonban sajnos nem képesek önállóan elvégezni, hanem szükségünk van egy androidos telefonra is, és onnan vetíti ki az adatokat.

Az óra azért is hasznos lehet, mert ha jön egy üzenetünk pl biciklizés közben, vagy autóba ülve a dugóban, esetleg tárgyaláson van az ember nem biztos hogy kényelmes előkapni a telefont és olvasgatni az üzenetet, az óra segítségével viszont nem szükséges a telefont elővenni ahhoz hogy üzeneteinket elolvashassuk.

Az órán megtalálható lesz időjárás, óra, facebook, twitter és vélhetően még igen sok androidos szolgáltatás...

1.3 colos képernyővel rendelkező készülékek egyébként maguk is egy csökkentett képességű androiddal vannak ellátva, ezért akik számára a telefon kezelése könnyű, azok számára az órával sem lesz baj. Futás közbe méri hogy mióta fut a használója, és mennyi km-t ment.

Az órák kb 40 ezer forintos áron kaphatóak az Amazon webáruházon, és ruhára is csíptethetőek. A Sony állítása szerint 4 napig bírhatják egyetlen töltéssel, ám ismerve az androidos telefonokat, eredeti ROM-al nem igazán megy 4-5 óráig se ha használjuk, lehetséges hogy később egy csapat kiad egy módosított, egyedi ROM-ot is hozzájuk.

Beküldő: AnonEmo
A cikket terjesztheted, átírhatod és szabadon felhasználhatod!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piratezsite.blog.hu/api/trackback/id/tr904428436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása